8 gedachten over “BrowsByXio”

 1. Ben net klaar met mijn afspraak bij Browsbyxio en ik ben super tervreden met het resultaat. Ik ging voor mijn wenkbrouwen en was zeer blij en toen ook maar gelijk mijn wimpers gedaan. Dankjewel Xiomara

  Geliked door 1 persoon

 2. De agenda van Xiomara zat weken vol maar vandaag is het mij eindelijk gelukt om een afspraak in te plannen!
  Ik heb echt heerlijk genoten van mijn behandeling en mijn wenkbrauwen zien er weer mooi en strak uit.

  Geliked door 1 persoon

 3. Vriendelijk ontvangen door Xiomara. Na de ontvangst heeft ze de tijd genomen om goed te luisteren naar wat ik wilde en ook naar wat ik niet wilde. Gaandeweg het gesprek gaf ze als tip dat ik mijn wenkbrauwen ook kon verven om kleine ‘gaatjes’ (die ik zelf benoemde) op te vullen. Tijdens de behandeling vertelde ze steeds wat ze deed, ik vond dit erg prettig omdat ik het proces zo goed kon volgen. Ik wilde graag een natuurlijk effect dat er toch super verzorgd uitzag en dat is zeker gelukt!! Super bedankt en tot de volgende keer!!

  Geliked door 1 persoon

 4. Ik kwam voor het eerst bij Xiomara voor mijn wenkies ;-). Er was meteen een ‘klik’ door de manier waarop ik ontvangen werd. Xiomara nam de tijd om mij te adviseren en uit te leggen over verschillende behandelingen. Ik kom zeker terug!

  Geliked door 1 persoon

 5. Vandaag voor de eerste keer bij Xio langs geweest voor m’n eyebrows en ik ben superblij met het resultaat. Xio nam echt de tijd om eerst te vertellen wat zij allemaal zou doen, hoe zij het zou doen en met welke producten. Dit gaf een heel veilig gevoel en ik wist meteen dat ik in goede handen was. Haar big smile erbij maakte alles compleet.
  Thanks Xiooo, tot heel snel! Kus

  Geliked door 1 persoon

 6. Heel erg tevreden! Xiomara nam de tijd om naar mijn wensen te luisteren. Ik ben namelijk best kritisch als het om mijn wenkbrauwen gaat. Maar ze werkt heel precies en is gezellig in de omgang…zeker een aanrader

  Geliked door 1 persoon

 7. Ik ben 2 weken geleden voor t eerst bij Xiomara geweest voor m’n wenkbrauwen.
  Werd vriendelijk ontvangen en de passie voor haar vak spetterde ervan af.
  Xiomara neemt de tijd voor je. Luistert goed naar je wensen en geef je een eerlijk advies.
  Het resultaat was mooi. Zeer tevreden (nieuwe)klant hier.
  En…tweede afspraak komt eraan!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s