Prijslijst

Wenkbrauwen en Wimpers

Epileren en Waxen € 17,50

Het verwijderen van overbodige en ongewenste haartjes door middel van epileren en waxen. Deze behandeling is bestemd voor het bijhouden van de wenkbrauwen en hun vorm. Komt u voor de eerste keer dan is het raadzaam om te kiezen voor de Perfect Brow behandeling.

Epileren Waxen en Verven € 27,50

Het epileren, waxen en verven van de wenkbrauwen. De verf blijft ongeveer 2 weken zichtbaar en is ideaal om eventuele grijze haartjes en dunne plekjes te camoufleren. Dit gaat niet om henna verf, hiervoor kunt u de keuze maken voor de Hennabrow behandeling.

Perfect Brow Behandeling  € 32,50

Deze behandeling wordt aangeraden voor je eerste bezoek aan BrowsByXio. Het vormgeven en perfectioneren van de wenkbrauwen aan de hand van een intake gesprek. Tevens wordt deze behandeling geadviseerd als je nog nooit hebt laten waxen en of epileren en je wenkbrauwen mooi wilt laten shapen.

Deze behandeling bestaat uit:
– Bepalen van de vorm en dikte afgestemd op jouw gezicht
– Epileren
– Waxen
– Trimmen
– Shapen
– Verven

Epileren Waxen Knippen € 22,50

Het epileren, waxen en knippen van de wenkbrauwen. Door de wenkbrauwen te knippen zorg je voor een mooie strakke vorm.

Verven  wenkbrauwen € 15

Het verven van de wenkbrauwen. De verf blijft ongeveer 2 weken zichtbaar en is ideaal om eventuele grijze haartjes en dunne plekjes te camoufleren. Dit gaat niet om henna verf, hiervoor kunt u de keuze maken voor de Hennabrow behandeling.

Verven wimpers € 12,50

Deze behandeling zorgt voor mooie donkere wimpers wat meteen je oogkleur versterkt. De verf is waterproef en je mascara hecht beter door de verf.

Verven wimpers en wenkbrauwen € 25

Henna Brows € 32,50

Het epileren, waxen, knippen en verven van de wenkbrauwen. Het verven met henna zorgt voor een langdurige kleuring van zowel haar en huid. Het kleur resultaat en de houdbaarheid blijft langer mooi in combinatie met goed onderhoud.

Wimperlifting € 42,50

Wimperlifting is een behandeling die de natuurlijke wimpers lift. Door middel van een siliconen oogpad worden de wimpers gelift vanaf de wortel. Dit zorgt gemiddeld 5 tot 7 weken voor een open blik met lange, volumineuze en perfect gesepareerde wimpers.

Bridal Bruids Behandeling € 45

Speciaal voor de bruid. Wenkbrauwvorm wordt afgestemd op jouw gezicht. Door middel van een browanalyse wordt de vorm en dikte bepaald.

De behandeling bestaat verder uit:
– Ontspannende wenkbrauwmassage
– Heerlijke scrub en reiniging
– Epileren, trimmen, shapen
– Verven van wenkbrauwen en wimpers

Waxen Gezicht

Bovenlip € 8,50

Kin € 10

Hele Gezicht € 25

Mannen Wenkbrauwen

Wenkbrauw waxen € 17,50

Wenkbrauw waxen en trimmen € 25

Wenkbrauw verven € 15

Visagie

Dag en avond make up vanaf € 55